Tietosuoja ja evästeet

Evästekäytäntö – Pelaa.Online

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi osoitteessa https://pelaa.online/. Tämä evästekäytäntö on osa Pelaa.Online:n tietosuojakäytäntöä ja siinä käsitellään evästeiden käyttöä laitteesi ja sivustomme välillä. Kerromme myös perustietoja käyttämistämme kolmansien osapuolten palveluista, jotka saattavat myös käyttää evästeitä osana palveluitaan, vaikka ne eivät kuulu käytäntömme piiriin.

Jos et halua hyväksyä evästeitämme, sinun on hylättävä selaimessasi evästeet osoitteesta https://pelaa.online/. Jos hylkäät evästeet, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle koko sisältöä ja kaikkia palveluja.

Mikä eväste on?

Eväste on pieni palanen tietoa, jonka verkkosivusto tallentaa käynnin yhteydessä laitteellesi. Se sisältää tyypillisesti tietoja itse sivustosta, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla sivusto voi tunnistaa verkkoselaimesi palatessasi, lisätietoja evästeen käyttötarkoitusta varten ja itse evästeen käyttöiästä.

Evästeitä käytetään tiettyjen ominaisuuksien tarjoamiseen (esim. sisäänkirjautuminen), sivuston käytön seuraamiseen (esim. analytiikka), käyttäjän asetusten tallentamiseen (esim. aikavyöhyke, ilmoitusasetukset) ja sisällön mukauttamiseen (esim. mainonta, kieli).

Verkkosivuston asettamia evästeitä kutsutaan yleensä ensimmäisen osapuolen evästeiksi, ja yleensä ne seuraavat vain toimintaa kyseisellä sivustolla. Muiden sivustojen ja yritysten (ts. kolmansien osapuolten) asettamia evästeitä kutsutaan kolmannen osapuolen evästeiksi, ja niillä sinua voidaan seurata muilla verkkosivustoilla, jotka käyttävät samaa kolmannen osapuolen palvelua.

Evästetyypit ja niiden käyttö

Välttämättömät evästeet

Välttämättömät evästeet ovat ratkaisevan tärkeitä käyttökokemuksellesi sivustolla, ja ne mahdollistavat tärkeimmät ominaisuudet, kuten käyttäjätunnukset, tilinhallinnan, ostoskorit ja maksujen käsittelyn. Sivustolla https://pelaa.online/ käytämme välttämättömiä evästeitä tiettyjen toimintojen tarjoamiseen verkkosivustollamme.

Suorituskykyevästeet

Suorituskykyevästeillä seurataan, kuinka käytät verkkosivustoa vierailusi aikana, keräämättä henkilötietoja sinusta. Nämä tiedot ovat yleensä nimettömiä ja koottuja kaikkien sivuston käyttäjien seurantaa varten, jotta yritykset voisivat ymmärtää kävijöiden käyttötapoja, tunnistaa ja diagnosoida käyttäjien mahdollisesti kohtaamia ongelmia tai virheitä ja tehdä parempia strategisia päätöksiä parantaakseen yleisönsä yleistä kokemusta. Näitä evästeitä voivat asettaa vierailemasi verkkosivusto (ensimmäinen osapuoli) tai kolmannen osapuolen palvelut. Käytämme suorituskykyevästeitä sivustollamme.

Toiminnalliset evästeet

Toiminnallisilla evästeillä kerätään tietoja laitteestasi ja kaikista asetuksista, jotka voit määrittää vierailemallasi verkkosivustolla (kuten kieli- ja aikavyöhykeasetukset). Näiden tietojen avulla verkkosivustot voivat tarjota sinulle räätälöityä, parannettua tai optimoitua sisältöä ja palveluja. Nämä evästeet voi asettaa verkkosivusto, jolla vierailet (ensimmäinen osapuoli) tai kolmannen osapuolen palvelu. Käytämme toiminnallisia evästeitä joillekin sivustomme ominaisuuksille.

Kohdennus-/mainostusevästeet

Kohdennus-/mainostusevästeillä määritetään, mikä mainossisältö on osuvinta ja sopivinta sinulle ja kiinnostuksen kohteillesi. Verkkosivustot voivat käyttää niitä kohdennetun mainonnan toimittamiseen tai mainoksen näyttämisen rajoittamiseen. Tämä auttaa yrityksiä parantamaan kampanjoidensa tehokkuutta ja sinulle esitetyn sisällön laatua. Näitä evästeitä voivat asettaa vierailemasi verkkosivusto (ensimmäinen osapuoli) tai kolmannen osapuolen palvelut. Kolmansien osapuolien asettamia kohdennus-/mainostusevästeillä sinua voidaan seurata muilla verkkosivustoilla, jotka käyttävät samaa kolmannen osapuolen palvelua. Käytämme kohdennus-/mainostusevästeitä sivustollamme.

Kolmannen osapuolen evästeet sivustollamme

Saatamme käyttää verkkosivustoillamme kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä – esimerkiksi analyysin tarjoajia ja sisältökumppaneita. Annamme näille kolmansille osapuolille pääsyn valittuihin tietoihin tiettyjen tehtävien suorittamiseksi puolestamme. He voivat myös asettaa kolmannen osapuolen evästeitä tarjoamiensa palveluiden toimittamiseksi. Kolmannen osapuolen evästeillä sinua voidaan seurata muilla verkkosivustoilla, jotka käyttävät samaa kolmannen osapuolen palvelua. Meillä ei ole määräysvaltaa kolmannen osapuolen evästeisiin, joten https://pelaa.online/ -evästekäytäntö ei kata niitä.

Esimerkkejä

Kolmansien osapuolten evästeet ovat peräisin esimerkiksi sosiaalisen median laajennuksista, esim. Facebook, Google+, Twitter, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Maps, YouTube jne. Emme voi hallita kolmannen osapuolen evästeitä ja niiden tietosuoja-asetuksia, eikä meillä ole niihin määräysvaltaa. Tästä syystä ilmoitamme, että sivustomme kolmannen osapuolen ominaisuuksiin sovelletaan niiden omistajien eväste- ja tietosuojakäytäntöjä.

Kolmannen osapuolen tietosuojalupaus

Tarkistamme kaikkien kolmansien osapuolten tarjoajien tietosuojakäytännöt ennen palvelujen ottamista käyttöön varmistaaksemme, että heidän käytäntönsä ovat yhdenmukaisia meidän käytäntömme kanssa. Emme koskaan sisällytä tietoisesti kolmansien osapuolten palveluita, jotka vaarantavat tai rikkovat käyttäjien tietosuojaa.

Evästeiden käytön hallinta tai estäminen

Jos et halua hyväksyä evästeitämme, voit estää sivustomme evästeet selaimessasi. Suurin osa selaimista hyväksyy evästeet oletusarvoisesti, mutta voit päivittää nämä asetukset ja joko estää evästeet kokonaan tai saada ilmoituksen, kun verkkosivusto yrittää asettaa tai päivittää evästeitä.

Jos selaat verkkosivustoja useilta laitteilta, voit joutua päivittämään kunkin laitteen asetukset.

Vaikka jotkin evästeet voidaan estää ilman, että se vaikuttaa verkkosivustokokemukseesi, kaikkien evästeiden estäminen voi tarkoittaa, että et voi käyttää tiettyjä ominaisuuksia ja sisältöä vierailemillasi sivustoilla.

Päivitetty viimeksi: 28.1.2021

Tietosuojakäytäntö

Pelaa.Online (“pelaa.online”, ”me”, ”meidän”) käsittelee sivuston kävijöiden (”kävijä”, ”sinä”) henkilötietoja. Pyrimme käsittelemään henkilötietojasi huolellisesti, säilyttämään ne turvassa ja noudattamaan tietosuojalakia.

Käytännön tarkoitus

Tämän käytännön tarkoituksena on selittää, milloin, miksi ja miten käsittelemme sinuun liittyviä tietoja (”henkilötiedot”). Se tarjoaa myös tärkeää tietoa lakisääteisistä oikeuksistasi. Tämän käytännön tarkoituksena ei ole kumota minkään meidän välisen sopimuksen ehtoja eikä tietosuojaoikeuksiasi.

Sisältö

  1. HENKILÖTIETOJEN VALVOMISEN VASTUUHENKILÖ
  2. KÄSITTELEMÄMME HENKILÖTIEDOT
  3. HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ JA KÄSITTELY
  4. HENKILÖTIETOJEN JAKAMINEN
  5. KANSAINVÄLISET SIIRROT
  6. HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMISAIKA
  7. OIKEUTESI

1. Henkilötietojen valvomisen vastuuhenkilö

https://pelaa.online/ (rekisterinpitäjä) on ensisijaisesti vastuussa henkilötietojesi valvonnasta. Rekisterinpitäjä on yritys, joka määrittää henkilötietojen käsittelyn keinot ja tarkoitukset.

Vaikka olemme ensisijaisesti vastuussa henkilötietojesi hoidosta, tietoja voidaan säilyttää tietokannoissa, joihin muut yritykset pääsevät käsiksi. Kaikki yritykset noudattavat tässä käytännössä asetettuja standardeja päästessään käsiksi henkilötietoihisi.

2. Käsittelemämme henkilötiedot

Saatamme käsitellä sinusta seuraavia henkilötietoja:

  • Nimi
  • Syntymäaika
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Salasana
  • IP-osoite
  • Sijaintitiedot
  • Sivuston käyttö
  • Sukupuoli
  • Ikä
  • Ammatti
  • Lähettämäsi sisältö, mukaan lukien mahdolliset julkaisut, kommentit, omat mieltymykset, mielipiteet, valitukset, keskustelut
  • Jos lähetät valituksen, tilin nimi tai käyttäjätunnus sekä rekisteröitymisen yhteydessä käytetty sähköpostiosoite
  • Muut tiedot. Voit päättää antaa meille suoraan muitakin tietoja tai voimme pyytää sinulta muita tietoja. Voimme esimerkiksi kerätä muita tietoja käsitellessämme lähettämääsi valitusta käyttäessäsi keskustelupalstaa ja live-chatia tai muuten ollessasi yhteydessä meihin.

3. Henkilötietojen käyttö ja käsittely

Pelaa.Online kerää sinusta suoraan tietoja käyttäessäsi palveluitamme ja käydessäsi sivustoillamme. 

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Yhteydenpito kanssasi ja kyselyihisi vastaaminen, esimerkiksi sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen välityksellä.
  • Tietojen analysointi järjestelmissämme ja tietokannoissamme liiketoimintatapamme ja verkkosivustojemme parantamiseksi käyttäjiemme mieltymysten mukaisesti tarjotaksemme parempaa palvelua.
  • Esittämiemme mainosten parantaminen ja kohdentaminen.
  • Sähköpostin tai yhteydenottolomakkeen kautta lähettämäsi valituksen käsitteleminen.
  • Lakisääteisten velvoitteidemme tai oikeuksiemme täyttäminen tai käyttäminen.

Käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan kohdassa 3 määritettyihin tarkoituksiin ja jos olemme varmoja, että:

  • olet toimittanut meille suostumuksen tietojen käyttöön, tai
  • henkilötietojesi käyttö on välttämätöntä yrityksemme lakisääteisten etujen tukemiseksi (esimerkiksi parantaaksemme tuotteitamme, suorittaaksemme analyyseja tai ratkaistaksemme valitukset reilulla, rehellisellä ja riippumattomalla tavalla).

4. Henkilötietojen jakaminen

Teemme liiketoiminnassamme yhteistyötä monien kolmansien osapuolten kanssa palvelujen tarjoamiseksi. Näillä kolmansilla osapuolilla saattaa olla ajoittain tarvetta saada pääsy henkilötietoihisi.

Voimme jakaa henkilötietojasi:

  • Postitussovellusten tarjoajille:
  • Palveluntarjoajille tai tietojen käsitteliöille, jotka käsittelevät henkilötietojasi ohjeidemme mukaan (esim. pilvi- tai todennuspalveluiden tarjoajat)
  • Jos meidän on lakisääteisten velvoitteidemme mukaisesti tai etujemme suojaamiseksi luovutettava tietoja.
  • Jos myymme, ostamme tai uudelleenjärjestelemme yrityksen tai varoja, tai jos kolmas osapuoli, mukaan lukien mahdolliset myyjät tai ostajat, hankkivat varojamme.

5. Kansainväliset siirrot

Kansainväliset siirrot tarkoittavat, että henkilötiedot siirretään Euroopan unionin ulkopuolelle.

Kuten edellä kohdassa 4 todetaan, voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka saattavat sijaita Euroopan unionin ulkopuolella.

Voimme myös paljastaa henkilötietojasi, jos saamme oikeudellisen tai sääntelylliset pyynnön ulkomaiselta lainvalvontaviranomaiselta Euroopan unionin ulkopuolelta.

Pyrimme aina varmistamaan, että kaikkia kansainvälisiä tiedonsiirtoja hallitaan oikeuksien ja etujen suojaamiseksi. Lainvalvontaviranomaisilta tai sääntelyviranomaisilta saamamme tietopyynnöt tarkistetaan huolellisesti ennen henkilötietojen paljastamista.

Sinulla on oikeus pyytää meiltä lisätietoja yllä mainituista turvatoimista.

6. Henkilötietojen säilyttämisaika

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on kohtuudella tarpeen tämän käytännön kohdassa 3 lueteltuihin tarkoituksiin.

Joissakin olosuhteissa säilytämme henkilötietojasi tietyn ajanjakson ajan esimerkiksi laki-, vero- tai kirjanpitovaatimusten täyttämiseksi.

Noudatamme henkilötietojen säilyttämistä koskevaa käytäntöä. Jos henkilötietojasi ei enää tarvita, varmistamme, että ne joko poistetaan turvallisesti tai tehdään nimettömiksi

7. Oikeutesi

Sinulla on useita oikeuksia henkilötietoihisi liittyen. Lisätietoja näistä oikeuksista löytyy jäljempänä olevasta taulukosta.

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@pelaa.online.

Huomaa seuraava, jos haluat käyttää oikeuksiasi:

Käyttö

Voit pyytää meitä:

  • vahvistamaan, käsittelemekkö henkilötietojasi;
  • toimittamaan sinulle kopion kyseisistä tiedoista;
  • toimittamaan sinulle muita tietoja henkilötiedoistasi, kuten mitä tietoja meillä on, mihin tarkoituksiin käytämme niitä, kenelle jaamme niitä, siirrämmekö niitä EU:n ulkopuolelle ja miten suojaamme niitä, kuinka kauan säilytämme tietoja, mitä oikeuksia sinulla on, miten voit tehdä valituksen, mistä saimme tietosi sekä olemmeko tehneet automaattisia päätöksetekoja tai profilointeja.

Oikaisu

Voit pyytää meitä korjaamaan virheelliset henkilötiedot.

Voimme pyrkiä tarkistamaan tietojen oikeellisuuden ennen niiden oikaisemista.

Poisto

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, mutta vain jos:

  • niitä ei enää tarvita käyttötarkoituksiin, joihin ne on kerätty;
  • olet peruuttanut suostumuksesi (jos käsittely perustuu suostumukseen);
  • olet käyttänyt vastustamisoikeuttasi (katso kohta Vastustaminen);
  • tietoja on käsitelty laittomasti; tai
  • se on välttämätöntä laillisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Meidän ei tarvitse noudattaa pyyntöäsi poistaa henkilötietosi, jos henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä:

  • lakisääteisen velvoitteen noudattamista varten; tai
  • kanteiden nostamista, harjoittamista tai puolustamista varten.

Meidän ei tarvitse noudattaa poistopyyntöäsi tietyissä tilanteissa, vaikka nämä kaksi ovat todennäköisimpiä olosuhteita, joissa hylkäämme pyynnön.

Rajoitus

Voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojasi (eli säilyttämään, mutta ei käyttämään tietojasi), mutta vain jos:

  • tietojen tarkkuus kyseenalaistetaan (katso kohta Oikaisu), jotta voimme vahvistaa tietojen tarkkuuden;
  • tietojen käsittely on laitonta, mutta et halua tietoja poistettavan;
  • tietoja ei enää tarvita käyttötarkoituksiin, joihin ne on kerätty, mutta tarvitsemme niitä edelleen kanteiden nostamista, harjoittamista tai puolustamista varten; tai
  • olet käyttänyt vastustamisoikeuttasi ja pakottavien syiden todentaminen on vireillä.

Voimme jatkaa henkilötietojesi käyttöä rajoituspyynnön jälkeen, jos:

  • meillä on suostumuksesi
  • se on välttämätöntä kanteiden nostamista, harjoittamista tai puolustamista varten; tai
  • se on välttämätöntä toisen luonnollisen tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamista varten.

Siirto

Voit pyytää meitä toimittamaan henkilötietosi sinulle jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa, tai voit pyytää, että ne siirretään suoraan toiselle rekisterinpitäjälle, mutta vain, jos:

  • käsittely perustuu suostumukseesi tai sinun kanssa tehtyyn sopimukseen; ja
  • käsittely suoritetaan automaattisesti.

Vastustaminen

Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos sen oikeusperustana on oikeutetut edut, jos uskot, että perusoikeutesi ja -vapautesi ovat oikeutettuja etujamme suuremmat.

Meillä on mahdollisuus osoittaa, että meillä on pakottavia oikeutettuja etuja, jotka ohittavat sinun oikeutesi ja vapautesi.

Kansainväliset siirrot

Voit pyytää kopiota tai tietoa suojatoimenpiteistä, jos henkilötietojasi siirretään Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Voimme muunnella tiedonsiirtosopimuksia tai niihin liittyviä asiakirjoja (eli hämärtää tiettyjä näiden asiakirjojen sisältämiä tietoja) kaupallisen arkaluonteisuuden vuoksi.

Valvontaviranomainen

Sinulla on oikeus tehdä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä.

Pyydämme sinua yrittämään ensin ratkaista ongelmat kanssamme, vaikka sinulla on oikeus ottaa yhteyttä valvontaviranomaiseen milloin tahansa.

Päivitetty viimeksi: 28.1.2021

© 2021 pelaa.online · Perfecto LTD